OncoNetZuyd is een samenwerkingsverband van ervaren, betrokken en geregistreerde oncologiefysiotherapeuten. Wij werken nauw samen met andere zorgprofessionals, zodat wij oncologiepatiënten zo goed mogelijk kunnen behandelen en begeleiden.

Voor de beste zorg

Fysiotherapie is een essentieel onderdeel bij alle behandelfasen van kanker. Zowel om te zorgen dat de kwaliteit van leven hoog blijft, als om klachten te verminderen. Ons doel is dan ook om de samenwerking tussen de verschillende zorgprofessionals in de oncologie zorgketen te optimaliseren. We informeren hen over de mogelijkheden van oncologiefysiotherapie, initiëren onderling overleg en onderhouden contacten met bijvoorbeeld huisartsen, psychologen, oncologen en verplegers. Daarmee zorgen we dat oncologiepatiënten de best mogelijke zorg krijgen tijdens alle behandelfasen. 

Kwalificaties 

Alle fysiotherapeuten die bij OncoNetZuyd zijn aangesloten, voldoen aan de strengste kwaliteitseisen op het gebied van oncologiefysiotherapie. Wetenschappelijk onderzoek is de basis voor al onze behandelplannen, maar de wensen van onze patiënten vinden wij het allerbelangrijkste. U kunt er bij een OncoNetZuyd fysiotherapeut dan ook van uitgaan dat u de beste zorg op maat krijgt. Bent u benieuwd naar een voorbeeld van een behandelplan? Vraag gerust eens na bij de aangesloten fysiotherapeuten,